El bull blanc i negre de Caus Barrera

el

Embotits Germans Caus Barrera ens ofereixen els “Bullets” que no és altre cosa que el inclassificable embotit tradicional català cuit anomenat “Bull”, però en un nou i modern format molt ben pensat, un format petit, però no tant petit,  per oferir solució a tots els que no saben que fer amb un gran exemplar. El bullet és un tast que no es escàs ni s’acaba massa ràpid si el mengem en solitari o en parella a casa.

Ja se sap que el bull és un embotit delicat que val la pena encetar i menjar la peça amb una certa velocitat per la seva curta conservació un cop despullat, a més el fret de nevera altera la seva especial i subtil textura. No és un embotit fàcil i universal com el fuet, el bull és diferent i especial, rar, complexe, de sabors sofisticats, paladars entrenats, un deliri per els veritables amants dels embotits

bull-del-perol-embotits-caus-barreraCaus Barrera ens regala dues versions de Bullets, el Bull Blanc de perol i l’imprescindible Bull Negre de sang dels productors artesans d’embotits Germans Caus Barrera que des del poble de Puigreig a cavall entre la Catalunya central i els Pirineus ens ofereixen uns excel.lents embotits cuits fets amb ingredients naturals, sense aditius més enllà del treball de conservació de la sal.

A Smart Gourmet ens sentim molt orgullosos d’oferir els embotits curats i cuits de Caus Barrera en el nostre catàleg internacional. És un producte encara poc conegut fora del nostre pais, però estem convençuts que en altres indrets on saben gaudir dels embotits poden acabar sent tant fanàtics com nosaltres.
.
The “Bull” is a traditional Catalan cooked white or black sausage similar to french boudin blanc and boudin noir blood sausage

bull-blanc-embotits-caus-barrera

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s