Crujientes Jesús, delirium in Crispy flatbread crackers

Panadería Jesús it’s the oldest family Bakery business of Spain. Founded in 1802, comes to our days after seven generations of the same family after his first bakery in the small town of Pozo Cañada in the heart of La Mancha. The transmission of the company from father to son is a unbeatable record of antiquity in bakery in Spain.

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Three centuries later Panaderia Jesús continue the manufacture of daily fresh bread, but the highlight is how they have adapted to the times to offer a high selection of Dry Bread created to haute cuisine that they distribute to the most reputable restaurants in Spain and also in several international markets.

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CRUJIENTES PANADERÍA JESÚS, a crispy flatbread crackers with natural flavors of La Mancha origin like Saffron or Black Garlic of Las Pedroñeras, and surprises like seaweed, anchovy

Now, we have the privilege of incorporating in our Smart Gourmet catalogue all its range of products to collaborate in the European diffusion with proposals of dry breads that are a delirium, both for the forms (the “ugly bread” or Hollow bread) and for the incorporation of ingredients in their “Crujientes” crispy flatbread crackers with natural flavors as two of the badges of Castilla – La Mancha region, Saffron of La Mancha with PDO or the reputed Black Garlic of Las Pedroñeras, in addition to versions with anchovies, seaweed or sesame.

crisp-flatbread-panaderia-jesus-anchovy-flavourPanadería Jesús applies a wise combination of natural ingredients and craft processes to ensure an unusual result in the panorama of the national and international select bakery. Their recipes only include the essentials to achieve an impeccable Dry bread, handmade, one by one, and with a bake that allows a sinful crunch on the palate.

Only wheat flour, sour dough, salt, water, yeast, extra virgin olive oil, the special flavour ingredient and the careful work and artisan of men and women. There is no secret, only quality, research and results that leave us amazed.

The main advantage of this type of bread is its long useful life, since it has a long shelf life that allows us to send it practically to the whole world, maintaining its flavor and texture properties in optimal conditions.

They are ideal for appetizers and tapas, depending on the flavor of the ingredient, they work with cheeses of all types and are perfect with meat patés, foie gras and sausages for the version with black garlic or fish, salmon tartar, anchovies in the case of Crunchy of Seaweed.


VERSIÓN EN CASTELLANO

Panadería Jesús llega a nuestros días tras siete generaciones de la misma familia tras su primera panadería en el pueblo manchego de Pozo Cañada fundada en 1802, la transmisión de la empresa de padres a hijos supone un récord de antigüedad imbatible en la España panadera.

Tres siglos después siguen ofreciendo pan fresco a diario, pero lo más destacado es como se han amoldado a los tiempos para ofrecer panes secos de autor que distribuyen a los más reputados restaurantes del país y también en varios mercados internacionales.

Ahora, además tenemos el privilegio de incorporar en Smart Gourmet, toda su gama de productos para colaborar en la difusión europea  con unas propuestas de panes secos que son un delirio, tanto por las formas (el pan feo o pan soplao) como por la incorporación de ingredientes tan interesantes en sus panes Crujientes y delgados como dos de las insignias de Castilla – La Mancha, el Azafrán de la Mancha con DOP o el reputado Ajo Negro de las Pedroñeras, además de versiones con anchoas,  algas o sésamo.

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Appetizers recipes: Black Garlic crackers with Sobrassada, gorgonzola dolce and piquillo peppers. Seaweed crackers with anchovy fillet and stuffed olives and olive oil

 

Panadería Jesús aplica una sabia combinación de ingredientes naturales y procesos artesanales para garantizar un resultado insólito en el panorama de la panadería selecta nacional e internacional. Sus recetas solo incluyen lo esencial para lograr un pan impecable, hecho a mano, uno a uno, y con un horneado que permite un crujiente pecaminoso en el paladar.

Solo Harina de trigo, masa madre, sal, agua, levadura, aceite de oliva virgen extra y el ingrediente, sea el ajo negro de Las Pedroñeras, la lechuga de mar o lo que en próximas versiones se dignen a ofrecernos y el trabajo cuidadoso y artesano de hombres y mujeres. Nada más y nada menos, no hay secreto, solo calidad, investigación y resultados que nos dejan maravillados.

La principal ventaja de este tipo de pan es su elevada vida útil, pues tiene un largo periodo de  caducidad que nos permite enviarlo prácticamente al mundo entero, manteniendo sus  propiedades de sabor y textura en óptimas condiciones.

Resultan ideales para aperitivos y tapeo, dependiendo del sabor del ingrediente, funcionan con quesos de todo tipo y son perfectos con patés de carnes, foie gras y embutidos para la versión con ajo negro o pescados, tartar de salmón, anchoas en el caso del Crujiente de Algas.

 

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