Missió Comercial Internacional

missio_europa17_paisos

Smart Gourmet Catalan engega una Nova Missió comercial internacional en el marc dels nostres serveis especialitzats com a Wine & Fine Foods Trader.

Aquests mes d’octubre i novembre tornem a recórrer les principals ciutats de la Unió Europea occidental, Suïssa i el Regne Unit amb visites concertades a les principals botigues i franquícies especialitzades en alimentació selecta per presentar alguns dels millors productes de Catalunya.

En aquest viatge volem destacar alguns noms que ens acompanyen com a grans protagonistes elaboradors molt especialitzats i amb productes singulars com Aromis de la Conca de Barberà amb els seus condiments i herbes en base al safrà català.

El món de l’oli d’oliva verge extra està molt ben representat amb les edicions limitades de L’Oli Ferrer d’Arbequines de Siurana amb una imatge molt elegant inspirada en el món dels perfums. De les comarques de l’Ebre posem la mirada en el Molí de la Creu amb els seus espectaculars olis nascuts de les oliveres mil.lenàries de la Sènia. Del Priorat ens agraden els olis d’altura de Margalef nascuts en terrasses de pedra de pendents vertiginoses.

La cultura gastronòmica i fruits del nostre Mar mediterràni també ens acompanyen amb la selecció de les anxoves de Callol i Serrats, la casa artesana més antiga de L’Escala i de la mateixa població empordanesa surgeixen les creacions per maridatge amb peix de Darder Salses. Sota la mateixa inspiració mediterrània i amb marcat accent italià ens impresionen les receptes per a salses i els aperitius de Urban Sauces Made in Barcelona

Els embotits curats i cuits d’autor de Germans Caus Barrera, les paelles i risottos precuinats de Querida Carmen, son altres noms propis d’una selecció inclou a més Vinagres balsàmics, flor de sal, caviar d’oli i vinagres, foie gras i confitures molt especials, olivades, conserves vegetals i en molts casos productes amb el valor afegit Ecològic.

Aquesta és la continuitat després de l’exitosa Missió de prospecció Estiu 2017 on varem visitar els millors retailers independents de França, Suïssa, Alemanya, Austria, Itàlia, Bèlgica i Holanda.

Amb la voluntat de seguir ampliant la difusió dels millors productes el.laborats a Catalunya, us convidem a establir contacte personalitzat amb el cap de la missió al següent mail per conèixer els detalls i les possibilitats de col.laboració per les properes missions.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s