Quins formatges! Camarasa

camarasa_aparador

Els darrers mesos hem tingut la sort de poder participar activament en el projecte de naixement de la presència a Internet i les Xarxes Socials de la històrica botiga barcelonina Camarasa Formatges del carrer de Santaló. Un cop acabada la primera etapa del projecte ja podeu gaudir de les vistes a Instagram, Twitter o Facebook, a més de la pàgina web i el blog.

portada_fb_primaveraHem tingut la oportunitat de realitzar els continguts amb un criteri fonamentat en l’exposició dels grans protagonistes, els formatges deixant de banda altres discursos comercials: ni ofertes, ni preus, ni campanyes cridaneres…. sols hem parlat de formatges i per quina raó qualitativa hi son a Camarasa.

web i el Blog de Camarasa Formatges

És un d’aquells rars casos on com creatius publicitaris considerem que no és necessari cridar a la visita ni fer proselitisme comercial. Camarasa s’enten pel valor de la reputació dels productes i la del prescriptor coneixedor, honest i professional, en son suficients motors en aquesta tasca de divulgació. Potser és anar a contracorrent en els actuals formats i tendències, però hem interpretat l’estil Camarasa i no volen ser al món virtual gens diferents al que son cada dia a la botiga.

Camarasa a Instagram

comte_maridaje_3Amb tota certesa, després de tantes visites per fer imatges dels formatges i pendre nota de les seves qualitats amb les particulars lliçons d’Aran Taribó, no ens queda cap dubte que estem davant d’una botiga amb un nivell de selecció molt afinat i meditat, i hem recomenat amb força a l’Aran que ofereixi els seus coneixements més enllà dels límits físics de la botiga i dels seus afortunats clients.

Si voleu conèixer els formatges que més ens han atrapat. Accedeix a la galeria

La familia Taribó Lineros, mare i filla, amb més de 40 anys d’experiència, coneixement i amor pels formatges, cercan per tot arreu formatges artesans i d’autor, aquells dels origens més coneguts però dels productors més compromesos o els que han pasat per les mans dels millors afinadors de França, Suissa o Itàlia. Al llarg de l’any hi ha més de 300 referències, per ara en aquests primers mesos hem tingut el privilegi de tastar i parlar d’un centenar, molts apareixen ja en els nostres somnis més gourmands.

Moltes gràcies per aquesta oportunitat Camarasa Formatges

camarasa_logo_rodo2

Camarasa Formatges a Instagram

Camarasa Formatges a Facebook

Camarasa Formatges a Twitter

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s