Els formatges de Camarasa

Camarasa Formatges ofereix a la seva botiga més de 300 formatges artesans al llarg de l’any, molts d’ells sols els podem gaudir uns pocs mesos ja que son estacionals, així, els veritables fanàtics del món formatger cada cop que visiten Camarasa tenen novetats i sorpreses. A continuació els mostrem part dels formatges que hem pogut disfrutar en aquests darrers mesos:

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

FRANÇA. Els grans protagonistes, la varietat de Formatges de França és espatarrant, des de petits productors a les grans denominacions d’origen amb exemplars de perfil artesà i d’una sola granja, els anomenats fermiers, a més, els millors tresors treballats per un geni de l’afinament, Xavier de Toulouse, considerat el millor affineur de l’actualitat i reconegut com a Meilleur Ouvrieur de France.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

ITÀLIA. Meravellosa varietat amb formatges de totes les regions i presentacions. Els frescos i tendres que tan be dominen els italians, fumats, blaus cremosos i els curats amb sabors forts i potents, a més dels afinats pels grans mestres de Luigi Guffanti.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

CATALUNYA. Els millors exemplars de la nova onada de petits productors artesans del nostre pais i el respecte als tradicionals formatges catalans com el tupí, mató, recuit de drap i els extraordinaris Serrats del Pirineu i Garrotxa de Cabra.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

ESPANYA. De nord a sud. Formatges de cabra de les Illes Canaries i Andalusia, els tendres i semi curats gallecs, les tortas d’Extremadura o els formatges al vi de Murcia, sense oblidar els grans d’ovella de llet crua de La Manxa i els fumats Idiazábal. Els variat panorama dels formatges ibèrics hi son molt ben representats a Camarasa.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

PAISOS FORMATGERS. Holanda, Suissa, Regne Unit i moltes sorpreses de indrets menys coneguts per acabar de completar un ampli panorama dels millors formatges del món

Anuncios

Un comentario Agrega el tuyo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s