Salses ecològiques Can Moragues

Rebem les Salsas ecològiques Can Moragues per fer test de producte. Gaudim de la Salsa Brava, el Quètxup amb Rafatia de Santa Coloma de Farners, una edició especial que es fa per la Fira de la Ratafia d’aquesta població gironina, i un all i oli que promet trencar els límits del que és una salsa de conserva.

can_moragues_salsesCan Moragues és un projecte social i ambiental a Ruidarenes, Girona, que uneix les iniciatives de les Fundacins Plataforma Educativa, Emys i Imma per impulsar un obrador ecològic de productes de proximitat que doni suport a persones desafavorides tant amb risc d’exclusió social com amb discapacitats. Els seus productes s’elaboren amb fruita i verdura ecològica de finques amb pràctiques sostenibles en la protecció de l’ambient

Un cop tastem els productes en solitari entenem el nivell de qualitat que proposen. Totes les salses estan fetes amb ingredients naturals i sense conservants on es fa evident la sensació extrema de producte natural, especialment evident en la textura del quètxup, més lleugera que els productes industrials amb espesants.

can_moragues_burger_petit

Preparem Mini Burgers per veure com es comporten en el lloc on toca, com a acompanyant en plats de carn per fer que l’apat tingui més riquesa. Resulta sorprenent i seductor el Quètxup Ratafia amb un toc de romaní de textura molt suau i gust delicat que crea ambient italià en el burger que hem preparat amb tòfona negra, un bocí de foie gras i rúcula, combina molt be amb la tòfona com si fos una pasta a la chitarra amb mandonguilles i pomodoro al tartufo.

can_moragues_all_oli_brava_petit

La Salsa Brava amb pebre de Caiena que més que picar aporta el toc d’intensitat i màgia al burger de bacon amb formatge i cebes deshidratades, les posem a prova amb unes patates braves a la nostra manera on combinem all i oli amb la salsa brava on destaquen els aromes d’herbes mediterrànies.

Les tres salses ofereixen sabors molt purs, textures molt agradables al paladar, equilibris ben trobats entre els ingredients i amb la sensació de materies primeres de la màxima qualitat. Especialment volem remarcar que l’All i Oli és dels pocs que hem tastat on no hi ha diferencia entre una salsa casolana acabada de fer i la distorsió que genera la conserva, és probablement el millor exemple d’un producte realment natural.

Ja es poden localitzar les salses de Can Moragues a destacades botigues especialitzades arreu de Catalunya i les hem vist al Gourmet de El Corte Inglés.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s