Salsa Darder, el millor amic de peix

Tenim la oportunitat de tastar un nou producte fet a L’Escala: Darder Salses. Tret inicial de salses concebudes per fer maridatge amb peix i marisc. 

Es tracta d’un confit de romesco fet amb ingredients totalment naturals d’un nivell d’acabat impecable on destaca l’esclat d’avellanes i ametlles en perfecte balanç de tomàquet i els elements aglutinadors de la recepte: oli, vinagre, torrada, all, bitxo.

darder_envas_4

No es pot dir que sigui artesanía pel fet de ser un producte encara de petita producció o totalment natural, parlem aquí de alta cuina i sotisficació, de xef amb criteri i molt de Peix viscut i entès. Sublim.

Un cop tastada la Salsa Darder sense cap companyia que els sentits, la volem portar a la cuina per incorporar la salsa com a ingredient d’una recepte de peix que pugui fer lluir les seves qualitats, a més com vivim els dies més freds de l’any tenim la idea d’un plat amb ingredients de la temporada.

darder_y_merluza

Escullim un bon lluç de palangre com a peix que te un perfil de sabors prou neutre ja que no volem que el peix tingui notes molt dominants que no ens deixin apreciar la tasca de la salsa en el conjunt. Després de l’experiència està clar que funciona molt be amb peixos de més personalitat com el bacallà i també en plats on a més de peix hi hagi algun crustaci com a convidat.

darder_merluza_col_boniato

TRONC DE LLUÇ DE PALANGRE + SALSA DARDER. Recepte d’hivern de lluç a la graella amb crema de boniatos i timbal de col trinxada amb xoriço amb la salsa Darder. Sabors intensos i de gran personalitat que tots junts fan molt bon concert i la salsa fa de director d’orquesta.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s