World Cheese Awards 2015

El World Cheese Awards és la competició amb més prestigi internacional en el món dels formatges a l’actualitat. Aquesta edició s’han presentat a la competició unes 2.700 candidatures procedents d’una trentena de països i que han estat valorades per un jurat format per més de 200 experts.
Les deu medalles pels elaboradors catalans doblen el nombre  aconseguit l’any passat i suposen el reconeixement de l’ alt nivell de qualitat que van assolint els nostres formatgers..D’entre els vuit formatgers premiats n’hi ha dos que repeteixen.

  1. Formatges Bauma i

  2. Formatgeria Serrat Gros i

  3. Formatges Mas El Garet,

Dels set formatgers catalans premiats al World Cheese Awards, que s’ha dut a terme entre el 24 i el 28 de novembre a Birminghan, a Anglaterra, n’hi ha dos de premiats en dues categories ,Formatgeria de sant Gil d’ Albió i Formatges Betara :

PREMIATS CATALANS FORMATGES AMB LLET DE CABRA

Formatgeria Serrat Gros, d’Ossera (Alt Urgell), s’ha emportat una medalla d’or “supergold” en la categoria de formatge de cabra cremós amb altres ingredients i per la seva varietat “lo pebrat”.
Formatgeria Betara, d’Olost (Osona), que s’ha emportat una medalla d’or pel seu formatge de cabra semi-madurat .

Formatgeria Sant Gil d’Albió, de Llorac (Conca de Barberà), medalla de plata, pel seu formatge madurat de cabra tipus Garrotxa .

Formatges Artesans de Ponent, d’Almacelles (Segrià) medalla de plata pel formatge de cabra amb romaní (categoria de formatge de cabra cremós amb altres ingredients).

Formatges Bauma, de Borredà (Berguedà),medalla de plata pel formatge de cabra cremós.

Formatges Muntanyola, ( Muntanyola ),medalla de bronze pel seu formatge madurat de cabra tipus Garrotxa.

PREMIATS CATALANS FORMATGES AMB LLET D’ OVELLA

Formatges de Surp (Rialp) medalla d’or per pel seu formatge d’ovella cremós “Casa Mateu”;

Formatgeria Betara, d’Olost (Osona) medalla de plata en la categoria de semi-madurats amb llet pasteuritzada d’ovella; i

PREMIS PER FORMATGES DE GRANGES O FORMATGERIES DE MENYS DE 2 TONES SETMANALS DE PRODUCCIÓ

Formatgeria Sant Gil d’Albió, de Llorac (Conca de Barberà), medalla de plata en la categoria de formatges semi-madurats ; i

Formatgeria Mas Alba ( Vilademuls ), medalla de bronze pel Terrós s’Alba amb llet de cabra sense pasteuritzar i madurat.
Anuncios

Un comentario Agrega el tuyo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s